0
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

Nikolić: Mora još bolja realizacija!

Objavljeno: 27.01.14 u 18:13

Trener Partizana Marko Nikolić zadovoljan je igrom svog tima u pobedi nad Gjongjanom, ali je istakao da želi bolju igru u završnici napada.

FOTO: partizan.rs
FOTO: partizan.rs

Crno-beli su i u drugoj proveri zabeležili trijumf, pošto su bili bolji od korejske ekipe rezultatom 2:1.

“Bila je ovo dobra utakmica, ali i različita igra u dva poluvremena. U prvom smo bili veoma dobri, imali koncentraciju, veliki posed lopte, dominaciju i postigli vodeći gol iz lepe akcije. Realizacija još uvek malo nedostaje, ali igrači su u fazi umora, iako to nije opravdanje, jer šanse moraju da se realizuju“, istakao je Nikolić, koji se potom osvrnuo na nešto slabije izdanje u drugom delu igre.

“U drugom delu na terenu je bilo dosta mladih igrača i nije bilo tako ubedljivo kao prvo, ali tome su možda doprineli kiša i težak teren. Dopustili smo neke greške u dodavanju u veznom redu i na kraju smo sami sebi dali gol, slabom reakcijom u odbrani. Drago mi je da se i Danilo Pantić vratio golom, posle svega što mu se desilo. Sveukupni utisak utakmice sa Gjongnamom je zaista dobar“, zaključio je Nikolić.

hotsport.rs/Novosti

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter