0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Rajković: Mnogo sam naučio u Zvezdi (VIDEO)

Objavljeno: 26.01.14 u 17:08

Golman koji je tokom letnjeg prelaznog roka potpisao za Crvenu zvezdu, Predrag Rajković, po prvi put prisustvuje pripremama najtrofejnijeg srpskog kluba.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Utisci su, kako i sam kaže, jako dobri.

„Mogu reći da su uslovi fenomenalni, pre svega hotel i smeštaj su na veoma zadovoljavajućem nivou, kao i hrana. Tereni su takođe dobri i to nam dosta znači i pomaže prilikom rada i priprema za prvenstvo.“

Svoj dosadašnji boravak na Marakani, mladi čuvar mreže opisuje kao veoma lep i prijatan.

„Ja sam u Zvezdi četiri i po meseca, i fenomenalno sam se uklopio. Igrači su me lepo prihvatili, naročito stariji koji su mi dosta pomogli da se priviknem. Sa Bajkovićem i Vesićem imam fenomenalne odnose, pre svega prijateljske. Što se tiče Srđana Maksimovića, mogu reći da se dobro radi sa njim, i da se dosta drugačije radi ovde nego što sam radio u Jagodini. Naučio sam mnogo, kod svakog trenera se radi drugačije i kod svakog može da se nauči nešto novo. Ja sam kod Makse naučio mnogo dobrih stvari“ – tvrdi Rajković.

Talentovani čuvar mreže koji je i član generacije koja je letos pokorila fudbalsku Evropu, nema dilemu ko je prvi čuvar mreže u Zvezdi, ali i ističe da je spreman da i sam preuzme tu ulogu kada bude vreme.

„Nadam se da će Bajko otići negde, ali pre svega zbog njega, da se on obezbedi. Zaslužio je to. Bilo bi mi drago da postanem prvi golman, ja jesam i moram biti spreman za to“ – jasan je Rajković.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter