0
Košarka

Augustin neverovatnom trojkom srušio CSKA (VIDEO)

Objavljeno: 26.01.14 u 14:45

Košarkaši moskovskog CSKA su pre samo nekoliko dana uspeli da nanesu prvi poraz madridskom Realu u celoj sezoni i to prilično ubedljivom igrom, ali su ceh platili u VTB ligi gde su na neverovatan način izgubili od Himkija.

Na 2,2 sekunde do kraja pri nerešenom rezultatu (87:87) „armejci“ su imali aut sa strane, ali je Fridzon umesto svojim saigračima loptu dodao Amerikancu Džejmsu Augustinu koji je u trci sa vremenom šutnuo trojku posle kontre i to sajedne noge i na njegovu sreću, a nesreću gostiju, pogodio je od table za trijumf svog tima.

Augustin je sa 31 poenom bio i najefikasniji akter meča, a tu nezvaničnu titulu je osvojio upravo ovim košem pošto je do tada vodeći strlac bio Miloš Teodosić sa 29 poena.

Zanimljivo je da ekipa iz Podmoskovlja još uvek nema nijedan poraz u VTB ligi, dok je ovo za CSKA bio drugi izgubljeni meč u ovom takmičenju.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter