0
Evropske lige

Selta savladala Betis i gurnula ga bliže drugoj ligi (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.14 u 00:09

Fudbaleri Betisa doživeli su novi poraz, ovoga puta na gostovanju u Vigu, od Selte, rezultatom 4:2 (3:1) u okviru 21. kola španske Primere.

Selta Vigo

Ipak, sami početak utakmice nije izgledao kao da će poslednjeplasirani tim u šampionatu doživeti neuspeh. U 17. minutu Ruben Kastro je zatresao mrežu Selte i doveo Betis u vođstvo od 1:0. Ipak, slavlje gostiju nije dugo trajalo, pošto je samo pet minuta kasnije Oreljana izjednačio rezultat na 1:1.

Sa dva gola, u 31. i 39. minutu, Selta je došla do potpunog rezultatskog preokreta. Najpre je strelac bio Čarls, da bi isti igrač kasnije upisao i asistenciju, kada je Oreljana postigao drugi gol na meču za 3:1.

U nastavku susreta viđen je po još jedan pogodak na obe strane. Nolito je u 73. minutu povisio prednost Selte na 4:1, da bi poraz Betisa ublažio Kastro svojim drugim golom na meču u 79. minutu.

https://www.dailymotion.com/video/x1a9lx5_all-goals-celta-de-vigo-4-2-real-betis-24-01-2014-highlights_sport#from=embediframe

Nakon 21. odigranog kola Selta je na 13. poziciji sa 22 boda, dok je Betis zakucan za dno tabele sa samo 11 osvojenih bodova, 5 manje od pretposlednjeg Rajo Valjekana koji sada ima i meč manje.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter