0
Ostali sportovi

Red Vingsi najubedljiviji (VIDEO)

Objavljeno: 25.01.14 u 09:26

U noći između petka i subote, odigrano je ukupno 5 mečeva NHL lige, gosti su slavili u dva meča a najsigurniju pobedu upisao je Detroit.

Detroit-Montreal

Nju Džersi je zahvaljujući prednosti stečenoj u prve dve trećine uspeo da meč mirno privede kraju i savlada Vašington na domaćem terenu sa 2:1.

Pomenuti Detroit je slavio sa 4:1 na domaćem terenu savladavši Montreal Kanejdijense. Red Vingsi su slavili rezultatski u sve tri trećine i upisali relativno lako pobedu.

Prvu pobedu gostima sinoć doneo je Kolorado savladavši Floridu sa 3:2. Kolorado je u prve dve trećine stekao prednost od 3:0 a domaćini su u poslednjoj deonici uspeli samo da ublaže poraz.

Najuzbudljiviji meč viđen je u Kalgariju gde je domaći tim nakon velikog prekreta i penala savladao Nešvil. Gosti su vodili sa 3:1 pred poslednju trećinu, Kalgari se vratio te uspeo da izbori produžetak. U produžetku nije bilo golova, pa su penali morali da odluče pobednika. Bolje se snašao domaći tim i slavio sa ukupno 5:4.

U poslednjem meču dana Finiks je savladao Edmonton u gostima sa 4:3 zahvaljujući sjajnoj prvoj trećini koju su gosti dobili sa čak 3:0. Do kraja meča uspeli su da prednost sačuvaju i slave uprkos velikom naletu domaćina.

Svi rezultati:

Nju Džersi-Vašington 2:1
Detroit-Montreal 4:1
Florida-Kolorado 2:3
Kalgari-Nešvil 5:4 (nakon penala)
Edmonton-Finiks 3:4

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter