0
Fudbal

FOTO: dailymail.co.uk

Mata: Presrećan sam, Junajted se ne odbija

Objavljeno: 25.01.14 u 23:13

Huan Mata napokon je potpisao za Mančester junajted i postao najskuplji igrač u istoriji kluba pošto je plaćen rekordnom sumom 37,1 miliona funti i tako nadmašio prethodni transfer Dimitra Berbatova.

FOTO: dailymail.co.uk
FOTO: dailymail.co.uk

Nezadovoljni Mata je želeo da napusti Čelsi zbog lošeg odnosa sa Žozeom Murinjom i istakao da je ponuda Junajteda stigla u pravom momentu.

“Oduševljen sam činjenicom da sam postao novi igrač Junajteda. Čelsi je vrhunski klub, u kom sam proveo predivan perios, stekao mnogo prijatelja, ali priliku da zaigram za Junajted nisam mogao da propustim. Radujem se što ću imati priliku da pomognem ekipi u godinama koje dolaze“, rekao je Mata nakon što je potpisao ugovor.

Menadžer Dejvid Mojes takođe je oduševljen dolaskom španskog reprezentativca, koji je za Čelsi odigrao 135 utakmica i postigao 32 gola od dolaska iz Valensije 2011. godine.

“Mata je jedan od najboljih plejmejkera ove igre u današnje vreme i veoma sam zadovoljan što smo ga doveli. U poslednje dve sezone imao je 28 asistencija i 32 gola u Premijer ligi. Znam da mu se navijači dive već neko vreme, uvek je igrao dobro potiv nas“, rekao je Mojes, prenosi sajt kluba.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter