0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Pečnik: Odlična atmosfera, odlično radimo i odlično se smejemo (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 24.01.14 u 15:09

Fudbalski i ljudski kvaliteti Nejca Pečnika svakako su bili presudni da se slovenački reprezentativac još letos u ekipu Crvene zvezde uklopi kao da je došao iz mlađih kategorija. Pečnik često dokazuje da mu igranje sa Milijašem, Ninkovićem, Mijailovićem i ostalima izuzetno prija iako je situacija u klubu teška i neizvesna.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Odlično radimo i odlično se smejemo. Mislim da nam je atmosfera zaista sjajna, iako svi znaju da u klubu nije sve kako treba i da ima mnogo problema. Na nas to ne utiče ovde na pripremama u Sloveniji, jer radimo odlično i razmišljamo samo o nastavku prvenstva“ – kaže Nejc Pečnik.

Iskusni fudbaler kaže da su crveno-beli ozbiljnost pokazali i na prvom prijateljskom duelu kad je pobeđen drugoligaš Ankaran sa čak 7:0.

„Pet golova smo postigli sa igračem manje. U današnjem fudbalu nikome nije lako dati pet ili sedam golova, posebno sa igračem manje. Dobro je to, jer smo pokazali da imamo pristup kakav je potreban. Mogli smo i da ih potcenimo. Malo nas je „zagrejalo“ i isključenje Kasalice pa smo zaista „dodali gas“. Ipak, sve je to nevažno kad počne šampionat. Važno je tada pobeđivati i imati uspehe.“

Slovenački reprezentativac ističe da se nije trudio da bude specijalni domaćin ostalim saigračima tokom priprema u Marini Portorož.

„Moje mesto rođenja je daleko odavde pa nisam baš kao kod kuće, a i Milijaš i ostali se brzo aklimatizuju, gde god da su. Zaista imamo sjajne uslove zahvaljujući Termama Čatež i njihovim resursima koji su ovde na primorju fenomenalni. Od hotela, preko smeštaja u sobama do terena na kojima radimo, sve je besprekorno“ – kaže Nejc Pečnik.

U fotograleriji pogledajte kakva atmosfera je vladala na jutrošnjem treningu fudbalera Crvene zvezde koji je obavljen u teretani.

hotsport.rs/crvenazvezdafk.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter