0
Domaći fudbal

Pantić nije poslušao oca Zvezdaša, prihvatio poziv Partizana čim je stigao

Objavljeno: 24.01.14 u 11:23

Talentovani Danilo Pantić je budućnost Partizana, ali lako je moglo da se desi da umesto crno-belog 17-godišnji vezista obuče crveno-beli dres. Kako je došlo do toga da umesto na Marakani završi na stadionu u Humskoj ulici omladinski reprezentativac je objasnio u intervjuu za list Sport.

danilo-pantic

„Društvo i sam grad Ruma su bili karakteristični po velikom broju navijača Zvezde. Moj otac je deo te priče, ali od malena nekako nisam bio zainteresovan previše za tu navijačku stranu. Počeo sam da treniram, ali kada je stigao poziv iz Partizana, rekao sam da prihvatam, da je to moj klub i tamo želim da budem. Klub zaista volim, sve mi je dao“ – objasnio je Pantić.

Interesantno je da je tokom jesenjeg dela sezone vladala velika neizvesnot oko toga da li će Pantić potpisati profesionalni ugovor sa Partizanom zbog čega je jedno vreme trenirao sa mladim timom, ali kada je i ta nedoumica otklonjena vraćen je u prvu ekipu sa kojom se trenutno nalazi na pripremama u Turskoj.

hotsport.rs/Sport

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter