1
Domaći fudbal

Pantić vraćen među omladince

Objavljeno: 16.09.13 u 19:42

danilo-pantic

Mladi fudbaler PartizanaDanilo Pantić vraćen je među omladince crno-belih, nakon što nije želeo da potpiše profesionalni ugovor, prenosi Sportski žurnal.

„Pantić trenira sa omladincima“, izjavio je sportski direktor PartizanaAlbert Nađ.

Pantić verovatno neće ni dobiti šansu u prvom timu šampiona Srbije dokle god ne potpiše ugovor, a ako to ne uradi sledećeg leta će postati slobodan igrač.

Još jedan talentovani fudbaler PartizanaNemanja Radonjić ne ispunjava obaveze prema klubu, pa je veliko pitanje šta će biti sa njim.

„Ne bih ništa komentarisao u vezi Radonjića“, rekao je Nađ.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

1 Komentara

  1. sramota, šta ta balavurdija misli…bez partizana su nula…e sada neka im menadžer traži klub…
    doduše ta treća lica, odnosno menadžeri nikakvog dobra našem fudbalu nisu donijeli…
    od kada je tomislav karadžić rekao da kreće u rat protiv menažera tog momenta mu se stolica počela ljuljati…jer oni drže u rukama sve konce kada i ko će da igra ne samo u klubu več i u reprezentacijama…menadžerima hitno smanjiti uticaje ili ih potpuno ukloniti sa naših terena…
    i uvesti klupske menadžere visoko kvalifikovane osobe koji će se brinuti kako o interesima kluba tako i o interesima igrača…i sve će biti bolje i drugačije…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter