0
Evropske lige

Bajern rutinskom pobedom započeo drugi deo sezone (VIDEO)

Objavljeno: 24.01.14 u 22:39

U premijernom meču 18. kola nemačke Bundeslige, fudbaleri minhenskog Bajerna su kao gosti savladali ekipu Borusije iz Menhengladbaha rezultatom 2:0 (1:0).

Bajern Minhen

Aktuelni šampion Evrope i sveta kontrolisao je dešavanja na terenu od samog starta ove utakmice. Već u 6. minutu Gece je imao sjajnu priliku, ali je njegov udarac zaustavila stativa. Samo 60 sekundi kasnije isti igrač je ispravio svoju grešku, pošto je nakon asistencije Tomasa savladao Ter Štegena za vođstvo Bajerna 1:0. Ovim rezultatom je i završen prvi deo igre.

https://www.dailymotion.com/video/x1a9fks_borussia-m-gladbach-0-1-bayern-munich-mario-gotze-goal-7_sport#from=embediframe

U silovitom ritmu izabranici Pepa Gvardiole su započeli i drugo poluvreme i ponovo uspeli to da materijalizuju. Čaka je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, nakon čega je dosuđen penal za Bajern. Siguran izvođač najstrože kazne bio je Tomas Miler i povisio rezultat na 2:0.

https://www.dailymotion.com/video/x1a9i6e_goal-muller-monchengladbach-0-2-bayern-munchen-24-01-2014-highlights_sport?search_algo=1

U 64. minutu domaći su imali sjajnu priliku, ali je udarac Hermana zaustavila stativa. Do kraja susreta na obe strane nije bilo većih prilika, pa su gosti sasvim zasluženo odneli sva tri boda u Minhen.

Nakon 18. odigranih kola Bajern je i dalje ubedljivo prvi sa 47 osvojenih bodova, dok je Borusija na 3. poziciji sa 33 boda.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter