0
Ostali sportovi

Pitsburg siguran, Detroit na penale (VIDEO)

Objavljeno: 23.01.14 u 09:29

Sinoć je u NHL ligi odigrano ukupno četiri meča na kojem su gosti upisali jednu pobedu uz tri poraza.

Karolija-Filadelfija

U prvom meču dana Karolina je savladala Filadelfiju u gostima sa 3:2, što je ujedno i jedina gostujuća pobeda od sinoć. Karolina je imala prednost od 2:0, domaći tim je stigao u poslednjoj trećini do izjednačenja ali je Tlusti golom doneo novo vođstvo i ujedno pobedu gostima.

Pitsburg je bio ubedljiv kao domaćin protiv Montreala sa 5:1. Domaći tim je vodio čitavog meča, u prvoj trećini došli su do 2:0, gosti su smanjili na 2:1, ali je u drugoj trećini Pitsburg briljirao i kasnije lagano priveo meč kraju.

Detroit je dobio Čikago sa 5:4 i to nakon penala nakon što je u regularnom delu i nakon penala bilo 4:4. Gosti su vodili 2:0 i 3:2, Red Vingsi su stigli do preokreta od 4:3 ali se ipak ušlo u produžetak. Na kraju, domaći tim je imao više sreće i znanja i upisao pobedu.

U posednjem meču dana Kalgari je odigrao siguran meč i dobio Kojote iz Finiksa sa 3:2. Domaći tim je polako gradio prednost, stigao do 2:0 sredinom druge trećine, gosti su smanjili na 2:1 ali ipak je domaći tim ponovo uvećao prednost na dva gola, što je bila nedostižna prednost.


Svi rezultati:

Filadelfija-Karolina 2:3
Pitsburg-Montreal 5:1
Detorit-Čikago 5:4
Kalgari-Finiks 3:2

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter