0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Gašić: Čestitam Makabiju, ali nas više brine povreda Milosavljevića

Objavljeno: 23.01.14 u 22:45

Pomoćni trener košarkaša Partizana Velimir Gašić čestitao je ekipi Makabija na zasluženoj pobedi, ali istakao da su u njegovom taboru više zabrinuti za povredu Dragana Milosavljevića. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

“Čestitam ekipi Makabija na zasluženoj pobedi. Oni su večeras pokazali jedan zavidan nivo kvaliteta i sigurno da su nivo forme i prag timske igre podigli u odnosu na prvu fazu takmičenja u Evroligi, na ono što je bilo na početku sezone. Sa druge strane, prvo poluvreme mi nismo jednostavno odigrali sa punom koncentracijom s obzirom na neke zadatke koje smo postavili ispred ekipe. Kvalitet ekipe Makabija i greške koje smo mi pravili u prvom poluvremenu, rezultirali su visokim vođstvom izraelskog tima. Drugo poluvreme smo odigrali borbenije, angažovanije u svim fazama igre, sa mnogo boljom kontrolom ritma i tempa igre. Malo smo porodužili igru u napadu i podgli nivo agresivnosti u odbrani. To je omogućilo da treći period rešimo u našu korist i tu veliku razliku koja je bila u prvom poluvremenu svedemo na manju meru. Ono što je mnogo bitnije jeste što je nivo i sam način igre imao veći kvalitet, uz angažovanje i borbenost, dovelo nas je u situaciju da drugo poluvreme igramo u egalu“, rekao je Gašić i dodao:

“Ono što je za nas najveća briga je povreda Dragana Milosavljevića. Ovog trenutka zaista ne znamo o kakvoj je povredi reč, to ćemo saznati tek kada budemo došli u Beograd. Okrećemo se narednim utakmicama koje nas čekaju. Već u ponedeljak sa ekipom MZT-a, najbitnije je da se što kvalitetnije spremimo za ono što nas čeka u narednom kolu ABA lige“, zaključio je Gašić.

hotsport.rs/kkpartizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter