0
Evroliga

FOTO:STARSPORT

Bogdanović: Nikada se ne predavati, pa ni večeras

Objavljeno: 23.01.14 u 10:27

Partizan večeras gostuje Makabiju u četvrtom kolu druge faze Evrolige, a zvanični sajt tog takmičenja, napravio je intervju sa sjajnim Bogdanom Bogdanovićem pred ovaj duel.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prenosimo u celosti deo intervjua koji se odnosi na večerašnji susret u Izraelu:

Sledeće što vas očekuje je gostovanje u Tel Avivu i utakmica sa Makabijem, još jedan tim sa odličnom podrškom na domaćem terenu. Šta bi moglo da bude ključno za pobedu na tom meču?

„Sigurno dobra obrana, agresivnost i kao uvek energija. Mi smo se dovoljno navikli na takvu atmosferu, pod pritiskom igramo i u Srbiji, mislim da imamo iskustva za to. Makabi je ekipa koja je kandidat za Fajnal For, igraju dobro i u visokom ritmu, nezgodna ekipa, ali daćemo sve od sebe da dođe do iznenađenja. Ne treba se nikad predavati, već uvek verovati u pobedu“, rekao je Bogdanović.

Samopouzdanje tima je sada na visokom nivou. Kao iskoristiti to kao prednost tokom Top 16 faze i koliko daleko mislite da možete da odete?

„Pre četiri godine kad je Partizan prošao na Fajnal For, na početku sezone baš niko nije verovao u njih, ali oni se nisu predavali. Dolazile su velike ekipe, a Partizan ih je dobijao. Makabi je kao i svake godine bio kandidat za fajnal-for i osvajanje Evrolige pa ih je Partizan iznenadio i plasirao se na među četiri najbolje ekipe. To je jedna priča koju svi znamo kako se desila. Timski duh, samopouzdanje i forma, treba ih zadržati, držati se te priče“, zaključio je sjajni šuter.

Partizan gostuje Makabiju večeras od 20 časova i 5 minuta, a prenos možete pratiti na našem portalu.

hotsport.rs/euroleague.net

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter