0
Ostali sportovi

Toronto slavio u Koloradu, Ajlandersi vladaju Njujorkom (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.14 u 09:28

Devet utakmica NHL šampionata odigrano je u noći između utorka i srede, a zanimljivo je da su sve završene nakon 60 minuta igre odnosno da ni u jednoj nije bilo ni produžetaka, o penalima da ne pričamo.

toronto-ml-slavlje

Najubedljiviju pobedu ostvario je Nju Džersi koji je do vrha napunio mrežu Sent Luisa, a tek nešto bolje prošla je Minesota na gostovanju u Dalasu.

U njujorškom derbiju Rendžersi nisu uspeli da iskoriste prednost domaćeg terena pošto su Ajlandersi odigrali bolje u poslednjoj deonici koju su dobili sa 2:0, a Kolumbus je pobedom nad Los Anđeles Kingsima došao do sedmog uzastopnog trijumfa.

U derbiju večeri Toronto Mejpl Lifsi su ubedljivo trijumfovali protiv Kolorado Avelanša na gostujućem ledu nastavivši tako svoj niz uspešnih rezultata, a prekinuvši seriju pobeda Kolorada. Vankuver je u kanadskom derbiju trijumfovao u Edmontonu koji je tako vezao peti meč bez osvojenih bodova.

Rezultati:
Bafalo – Florida 3:4
Nju Džersi – Sent Luis 7:1
Njujork Rendžers – Njujork Ajlanders 3:5
Vašington – Otava 0:2
Kolumbus – Los Anđeles 5:3
Dalas – Minesota 4:0
Kolorado – Toronto 2:5
Edmonton – Vankuver 1:2
Anahajm – Vinipeg 2:3

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter