0
Fudbal

Real pikirao Runija

Objavljeno: 22.01.14 u 11:39

Madridski Real planira da u letnjem prelaznom roku angažuje fudbalera Mančester Junajteda Vejna Runija i u tu svrhu ima nameru da potroši 25 miliona funti, prenose engleski mediji u svojim današnjim izdanjima.

vej-runi-civilka

Prvi cilj Reala je napadač Mančester Sitija Serhio Aguero, ali s obzirom da Argentinac ima ugovor sa klubom do 2017. godine čini se da je Runi u ovom trenutku dostupniji pošto za sada nije pristao da produži saradnju sa „crvenim đavolima“.

Kao opcije za mesto napadača figuriraju i Luis Suarez i Radamel Falkao, ali njihovi klubovi Liverpul i Monako, traže daleko više novca na ime obeštećenja nego što bi Real platio Junajtedu za Runija. Takođe olakšavajuća okolnost u ovom eventualnom transferu je to što Dejvid Mojes ne želi da proda jednog od svojih najbioljih igrača nekom konkurentskom klubu u Premijer ligi odnosno radije bi ga ako već mora pustio u inostranstvo.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter