0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Hvala navijačima na podršci, znači nam

Objavljeno: 22.01.14 u 21:50

Košarkaši Crvene zvezde savladali su večeras u punom „Pioniru“ ekipu Panioniosa rezultatom 84:64 u trećem kolu druge faze Evrokupa.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Meč je presudilo odlično drugo poluvreme domaćeg tima, a trener crveno-belih Dejan Radonjić bio je zadovoljan igrom svog tima.

„Svakako da predstavlja za mene statisfakciju za dosadašnji rad uz veliki trud i daju mi još veću motivaciju da nastavim dalje kako bi svi bili zadovoljni. Hvala navijačima na još jednoj fantastičnoj podršci koja nam puno znači, i igračima i meni. Drago mi je da su prepoznali dobre stvari koje smo uradili i očekujem da budu sa nama do kraja i da pokušamo da na kraju budemo svi zadovoljni“, rekao je Radonjić na konferenciji za štampu a prenosi „Blic“.

Radonjić je dodao mu je drago što su i mlađi igrači dobili šansu i imali udela u ovoj pobedi, kao i da će svi dati sve od sebe da opravdaju postavljena očekivanja.

hotsport.rs/blic.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter