0
Fudbal

FOTO:STARSPORT

Mihajlović: Nije korektno da sada pričam o povratku

Objavljeno: 22.01.14 u 09:42

Zbog sve glasnijih najava da bi Siniša Mihajlović mogao da se vrati na klupu fudbalske reprezentacije Srbije Kurir je odlučio da kontaktira trenera Sampdorije u vezi sa ovom temom.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Ne bih da dajem priliku samo jednom mediju da bude ekskluzivan, već želim da odredim jedan dan, kao kad sam bio selektor, i da razgovaram sa svima. S druge strane, nije ni vreme da govorim o tome, niti korektno da se izjašnjavam po pitanju povratka u trenutku kad sam trener Sampdorije i moju ekipu očekuju značajne utakmice. Trenutno ide sve kako treba“ – rekao je Mihajlović.

Ukoliko Sampdorija izbori opstanak u Seriji A Mihajloviću će automatski biti produžen ugovor sa klubom iz Đenove i veliko je pitanje da li bi mu uprava dozvolila da uporedo bude i selektor Srbije. Pored toga je pitanje i da li FSS ima vremena za kalkulisanje pošto reprezentaciju krajem maja i početkom juna očekuju prijateljski mečevi koji će biti svojevrsna priprema za početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

hotsport.rs/Kurir

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter