0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Čelnici FSS žele da vrate Mihajlovića na klupu ‘orlova’

Objavljeno: 20.01.14 u 10:34

Odugovlačenje čelnika Fudbalskog saveza Srbije sa izborom novog selektora uz izgovor da reprezentacija neće iamti ozbiljnijih obaveza sve do kasnog proleća nagoveštava da se iza brda nešto veliko valja.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Prema saznanjima Žurnala u FSS sve ozbiljnije razmišljaju da obnove saradnju sa Sinišom Mihajlovićem o čemu se prethodnih nedelja glasno šuškalo. Naravno cela priča će dobiti na značaju tek ukoliko predsednik Tomislav Karadžić ne bude smenjen sa te funkcije na Skupštini FSS koja će biti održana tokom februara pošto su baš on i generalni sekretar Zoran laković inicijatori ideje Mihinog povratka na mesto (ne)uspeha.

Podsećamo da je Mihajlović nakon neuspeha u kvalifikacijama za Mondijal u Brazilu odlučio da ne produži ugovor sa Savezom i brže bolje je prihvatio poziv Sampdorije gde mu uzgred budi rečeno ide odlično i najverovatnije će ostvariti primarni cilj, a to je da ekipi iz Đenove sačuva prvoligaški status.

Prema Karadžićevoj i Lakovićevoj ideji Mihajloviću će u maju biti ponuđeno da ponovo sedne na klupu „orlova“ s tim da će mu biti dozvoljeno i da zadrži klupski angažman. Pitanje je samo šta bi na to pored mladog stručnjaka imali da kažu i čelnici Sampdorije.

Ukoliko propadne „plan A“ druga opcija za mesto selektora je bivši trener Partizana Aleksandar Stanojević koji je nedavno ostao bez posla u Kini.

hotsport.rs/zurnal.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter