0
Košarka

Durent sam razbio Blejzerse (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.14 u 08:45

Prethodne noći odigrano je pet utakmica u NBA ligi na kojima su se posebno istakla dvojica košarkaša koja su prikkazale vanserijske partije.

durent-okc-portland

Kevin Durent je postigao gotovo polovinu poena u pobedi Oklahome nad Portlandom tačnije 46 od ukupno 105, a pored toga je imao pet skokova i četiri asistencije. Sa druge strane je odličan bio LeMarkus Oldridž sa 29 poena i 16 skokova, ali je to bilo nedovoljno da Blejzesi ozbiljnije ugroze Tandere.

Rudi Gej je za Sakramento u pobedi na gostovanju u nju Orleansu postigao 41 poen uz osam skokova i pet asistencija, a vrlo dobru partiju pružio je i LeBron Džejms u teškoj pobedi Majamija nad Bostonom sa 29 poena, osam uhvaćenih lopti i četiri dodavanja za koš.

Cela prva petorka Minesota Timbervulvsa imala je dvocifren učinak na gostovanju u Solt Lejk Sitiju pa ne čudi ubedljiva pobeda nad Džezom. Nikoli Pekoviću je nedostajao jedan skok za „dabl-dabl“ učinak pošto je na svom kontu imao 18 poena i devet uhvaćenih lopti.

Rezultati:
Bruklin – Orlando 101:90
Majami – Boston 93:86
Nju Orleans – Sakramento 97:114
Oklahoma Siti – Portland 105:97
Juta – Minesota 97:112

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter