0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

Simonović: Samo pobeda!

Objavljeno: 20.01.14 u 18:45

Prošla je i Olimpija, i to lagano. Crveno-beli su zadržali lidersku poziciju u Jadranskoj ligi. Još jedna odlična partija Crvene zvezde, u kojoj su glavne role imali Amerikanac Čarls Dženkins i Boban Marjanović.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

-Bila je to veoma teška utakmica, iako krajnji rezultat govori drugačije. Prethodno smo imali naporno gostovanje u Rusiji, koje je ostavilo veliki trag na igrače. Ipak, obavili smo posao kako treba i sve se završilo vrlo uspešno – konstatuje sjajni šuter.

U beogradski hram košarke, u okviru trećeg kola L grupe Last 32 faze Evrokupa stiže atinski Panionios. Grci su na startu takmičenja upisali dva poraza, pa su crveno-beli apsolutni favoriti.

„Panionios je sigurno neugodan protivnik sa odličnim pojedincima. Mi do trijumfa možemo da stignemo samo ako se budemo držali plana i igrali na prepoznatljivom nivou. Pune tribine biće nam dodatni motiv. Moramo da tražimo pobedu da bismo i dalje bili u trci za sledeću rundu“, objašnjava Simonović.

Utakmica Crvena zvezda – Panionios igra se u sredu od 19 časova i 15 minuta.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter