0
Evropske lige

Realni Vidić: Sada je cilj plasman u Ligu šampiona

Objavljeno: 20.01.14 u 11:25

Poraz u derbi meču od Čelsija otvorio je oči svima u Mančester Junajtedu da od odbrane šampionske titule neće biti ništa, a među onima koji su „progledali“ je i kapiten Nemanja Vidić koji je u jučerašnjem meču zaradio crveni karton, mnogi kažu nezasluženo.

nemanja-vidic-crveni

„Sada već previše zaostajemo za vodećim timovima i jedino što nam preostaje je da se fokusiramo na borbu za jedno od mesta koje vode u Ligu šampiona. Nadam se da ćemo uz malo sreće uspeti da ostvarimo taj cilj, samo je potrebno da razmišljamo pozitivno i maksimalno radimo“ – rekao je Vidić koji je dodao da njegov tim nije bio toliko loš u duelu sa Čelsijem, ali da je protivnik koristio svaku njihovu grešku.

Koliko je Vidić u pravu kada kaže da je za Mančester Junajted šampionska trka završena govori podatak da „đavoli“ nakon 22. kola zaostaju čak 14 bodova za vodećim Arsenalom, dok im je četvrtoplasirani Liverpul u dometu sa šest poena viška.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter