0
Tenis

Serena: Ana je bila neverovatna

Objavljeno: 19.01.14 u 09:11

Serena Vilijams poražena je na putu ka četvrtfninalu Austalijan opena od srpske tenisrke Ane Ivanović. Amerikanka je istakla da je Ana odigrala odličan meč, ali i da je nju mučila povreda.

Serena-Williams--2014-Australian-Open-jpg

„Nisam bila svoja danas. Napravila sam ogroman broj greški. Promašivala sam udarce koje nisam promašila od 80-ih. Možda fizički nisam bila potpuno spremna, ali je Ana igrala fenomenalno“, rekla je Vilijamsova.

Amerikanka je potom skrenula pažnju na problem sa leđima.

„Muče me leđa nekoliko dana. Nisam sigurna šta je u pitanju. Ne udaram na način na koji to obično radim, ne krećem se kako bi trebalo. Znam da mogu da igram mnogo bolje. Skoro sam se povukla, ali volim da se takmičim“, dodala je Vilijamsova koja je još jednom pohvalila Anu:

„Ne želim da umanjim značaj Anine pobede, jer je igrala neverovatno. Moram još jednom da ponovim kako je igrala dobro. Odigrala je zaista sjajan meč. Ne tražim opravdanje“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter