0
Tenis

Ana izbacila Serenu Vilijams!

Objavljeno: 19.01.14 u 08:27

Ana Ivanović plasirala se u u četvrtfinale Otvorenog prvenstva Australije pošto je savladala, nakon preokreta, favorizovanu Serenu Vilijams sa 2:1, po setovima 4:6, 6:3, 6:3.

Ana Ivanovic

Ipak sem rerzultatski vrlo je nezahvalno reći da je u pitanju bio Anin preokret, pošto je naša teniserka potpuno bila ravnopravna i u prvom setu, ali joj je nedostajalo malo sreće.

Izgubljen prrvi set protiv Serene, Anu nije poremetio, ona je pokazala psihičku snagu i korak po korak nastavila je da traži svoju šansu, koja joj se ukazala prvo u drugom setu, kada je u petom gemu napravila brejk, da bi potom u trećem setu stigla do 3:0 i potom sigurno odigrala do kraja.

„Morala sam da igram najbolje što mogu. Radila sam dobro sve. Dobiti tako veliku šampionku je neverovatno, ali i ona je ljudsko biće, može da se igra i protiv nje. Rekla sam sebi moraš da dobro udaraš i radiš šta možeš“ rekala je Ana posle meča.

U narednoj rundi, protivnica će joj biti pobednica meča Kejsi Delakva – Eženi Bušar koja je 30. nosilac.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter