0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO:STARSPORT

Radonjić: Odlična igra, posebno u drugom poluvremenu (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.14 u 20:01

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić pohvalio je igru svog tima, naročito u drugom poluvremenu u pobedi nad Olimpijom.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Crveno-beli su večeras deklasirali Olimpiju i ostali na liderskoj poziciji ABA lige. 

“Olimpija je evidentno došla sa ambicijom da pokuša da, čvrstom igrom i agresivnošću, odigraju dobar meč i iznenade nas. Imali smo teško putovanje iz Rusije što nam je povratilo problematiku koju smo imali i pre puta. Sve to nas je navodilo da budemo jako oprezni. Olimpija poseduje kvalitet i igru da se nalazi na boljoj poziciji na tabeli nego što se trenutno nalazi. Naša odbrana je bila na visokom nivou. U drugom poluvremenu smo se dodatno nametnuli, u prvom su oni koristili situacije i pogađali iz pozicija koje nisu bile izrađene. Sve smo to popravili u drugom delu i slavili“, istakao je trener Crvene zvezde Telekom, a potom se osvrnuo na nešto slabije izvođenje slobodnih bacanja u poslednjih nekoliko utakmica:

“Mislim da smo protiv Olimpije samo u drugom delu meča loše šutirali, dok je u prvom poluvremenu bilo dosta bolje. U poslednja dva  meča u Rusiji i Kragujevcu  slabije smo šutirali i to mora da se popravi generalno. Bilo je perioda kad je to bilo na visokom nivou, a to se može posmatrati kao trenutnim stanje. Biće kvalitetnije u nastavku jer ne smemo da dozvolimo loš procenat slobodnih baccanja ako želimo da igramo dobro do kraja sezone“, zaključio je Radonjić.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“povezane“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter