2
TimeOut

Neverovatna reakcija navijača Liverpula na povredu Agbonlahora (VIDEO)

Objavljeno: 19.01.14 u 12:39

Iako su imali dva gola prednosti, fudbaleri Aston Vile nisu uspeli da savladaju Liverpul u 22. kolu Premijer lige, pošto je meč na kraju završen nerešenim rezultatom, 2:2.

Agbonlahor

Izabranici Pola Lamberta nisu uspeli da izdrže pritisak ‘Redsa’ i na kraju su uspeli da uzmu samo bod na ovom susretu. Ipak, stvari bi verovatno bile potpuno drugačije da Gabrijel Agbonlahor, dvostruki asistent za Aston Vilu na ovom susretu, nije morao da bude zamenjen u 49. minutu zbog povrede.

Krilni fudbaler Vile zadobio je povredu u 30. minutu, nakon duela sa Škrtelom, kada je pao preko jedne od reklama iza gola Liverpula. Iako je nezgoda delovala poprilično ozbiljno, usledila je potpuno neverovatna reakcija jednog navijača ‘Redsa’. Bez puno razmišljanja da pomogne ili pruži ruku Agbonlahoru, ovaj srećni navijač je izvadio svoj fotoaparat i napravio par fotografija povređenog fudbalera.

Kako je to izgledalo pogledajte i sami:

https://www.youtube.com/watch?v=UPBTNlCECAY

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter