0
Evropske lige

FOTO: dailymail.co.uk

Murinjo: Velika pobeda! Mojes i dalje: Nismo imali sreće

Objavljeno: 19.01.14 u 21:53

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo zadovoljan je velikom pobedom nad Mančester junajtedom, a posebno je pohvalio trostrukog strelaca Samjuela Etoa.

FOTO: dailymail.co.uk
FOTO: dailymail.co.uk

“Zasluženo smo ostvarili veliku pobedu. Njima je bilo teško pošto su već do poluvremena gubili sa 0:2, a bolje su igrali u prvih pola sata. Teško da će Junajted uspeti da odbrani titulu, zaostaju 14 bodova za Arsenalom, 13 za Sitijem i 12 za nama“, rekao je Murinjo, a potom se osvrnuo na igru Samjuela Etoa.

“Izgleda da se Eto vraća, njegov drugi gol je ubitačan, takav dugo nisam video. Srećan sam zbog njega“, rekao je Murinjo.

Menadžer Junajteda Dejvid Mojes smatra da njegova ekipa nije imala ni sreće, ali da nije igrala dobro u odbrani.

“Nismo imali sreće kod prvog gola, ali za ostala dva smo sami krivi, jer nismo bili dovoljno dobri u odbrani. Takođe, nismo stvarali šanse kao Čelsi, tako da možemo kriviti samo sebe za poraz“, rekao je Mojes i dodao:

“Na momente smo igrali dobro, nedostajala nam je samo bolja završnica. Moramo da nastavimo da radimo, da napredujemo na svim poljima i mislim da možemo to da uradimo“, zaključio je Mojes.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter