1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Radonjić o utakmici sa Olimpijom, Šilbu, pojačanju… (VIDEO)

Objavljeno: 18.01.14 u 13:30

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je u subotu da njegova ekipa mora da odigra mnogo bolje u odnosu na prethodne utakmice ako želi da pobedi Olimpiju u 17. kolu Jadranske lige.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Imamo imperativ da odigramo mnogo kvalitetnije u odnosu na utakmice sa Nižnjim i Radničkim, dovoljno dobro da osvojimo nove bodove“ – rekao je Radonjić novinarima u hali Pionir, a prenosi agencija Beta

On je kazao da njegova ekipa ne bi trebalo da ima problema posle teškog putovanja u Rusiju.

„Posle teškog puta u Rusiju mislim da neće biti problema. U dobrom smo statusu, jer smo pred Nižnji imali puno problema sa prehladama igrača i nadam se da će to da prođe do sledeće utakmice“ – kazao je Radonjić.

Prema njegovim rečima, Olimpija je mnogo bolji klub nego što ima rezultate.

„Olimpija je klub sa velikom tradicijom. Ove godine su imali nešto slabiji start i nisu na mestu na kojem realno zaslužuju da budu. Sa druge strane, izuzetno kvalitetno su se pokazali u Evrokupu, to je ekipa koja ima i potencijal i iskustvo“ – naveo je trener crveno-belih koji je dodao da klub razmišlja i o dovođenju pojačanja umesto Blejka Šilba koji napušta tim i da će se sve znati vrlo brzo pošto 29. januara ističe rok za licenciranje igrača u Evrokupu.

Utakmica između Zvezde i Olimpije igra se u nedelju od 17 sati u hali Pionir.

hotsport.rs/beta.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter