1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Nova Zvezdina bruka, Sloga trijumfovala na Marakani (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 18.01.14 u 15:59

U prvom pripremnom meču za nastavak sezone fudbaleri Crvene zvezde su se proopisno obrukali pošto su na Marakni poraženi od Sloge iz Petrovca na Mlavi sa 1:0 (0:0).

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

I pored mnogobrojnih šansi crveno-beli nikako nisu uspevali da savladaju goste, a u propuštenim šansama u prvih 45 minuta najviše se isticao Nigerijac Abiola Dauda.

Posle višemesečne pauze prvi pravi meč odigrao je i Darko Lazović koji je pružio solidnu partiju u drugom poluvremenu, ali ni to nije pomoglo izabranicima Slaviše Stojanovića da pronađu put do mreže borbenih gostiju.

Kazna za sve promašaje usledila je u samoj završnici meča kada je rezervni golman Vesić nepotrebno pokušao da dribla, loptu mu je oduzeo Antonijević kojem nije bilo teško da je sprovede u mrežu.

Trener Stojanović je u dva poluvremena na teren izveo dve potpuno različite postave, koje su imale podjednaklo loš učinak.

Prvo poluvreme: Rajković, Lazić, Mijailović, Krneta, Martinović, Milijaš, Jokić, Pečnik, Milunović, Mihajlović i Dauda.

Drugo poluvreme: Vesić, Petković, Nenadić, Omega, Arauho, Gogić, Kovačević, Đuričković, Lazović, Ožegović i Onjilo.

Za današnji meč u kombinaciji nisu bili Miloš Ninković i Vukan Savićević koji su ovaj meč, koji je inače bio zatvoren za javnost, posmatrali iz novinarske lože.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter