0
Domaći fudbal

FOTO: FKCRVENAZVEZDA.COM

Lazović: Nemam strah, presrećan sam što sam se vratio

Objavljeno: 18.01.14 u 18:11

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su danas neočekivano na Marakani od ekipe Sloge u prvom od pripremnih mečeva pred nastavak sezone. Uprkos lošem rezultatu, tabor crveno-belih raduje činjenica da se na teren vratio mladi i talentovani Darko Lazović.

FOTO: FKCRVENAZVEZDA.COM
FOTO: FKCRVENAZVEZDA.COM

S obzirom da je bio na dugačkoj pauzi zbog povrede, Lazović je iskazao svoje zadovoljstvo zbog povratka u intervjuu za sajt crveno-belih.

„Presrećan sam zbog povratka na teren. Osećao sam se dobro u igri i nisam osetio nikakav problem. Mislim da nemam strah nakon povrede, tačnije ne osećam ga, ali postoji mogućnost da u podsvesti postoji. Do početka sezone ima dosta vremena da otklonim i to“, rekao je Lazović za zvanični sajt kluba.

„Mislim da imamo odličnu ekipu. Tokom treninga prethodnih meseci uverio sam se da imamo veliki potencijal. Možda sam mogao i krajem jesenje polusezone da se vratim u takmičarsku ekipu, međutim, nisam želeo ništa da rizikujem. Još uvek nisam maksimalno fizički spreman, ne bi bilo dobro ni da jesam, jer je pripremni period tek počeo. Do 23. februara i prve utakmice sa Javorom verujem da će sve biti u najboljem redu. Još nisam pričao sa trenerom na kojoj poziciji me vidi, ali tokom priprema kroz utakmice će sve biti jasnije“, istakao je talentovani vezista crveno-belih.

hotsport.rs/fkcrvenazvezda.com

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter