0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Ovi momci, ova publika su čudo, ali izgleda da tako ne misle svi u zemlji!

Objavljeno: 17.01.14 u 23:03

 

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević pohvalio je svoje momke, sjajnu publiku u pobedi nad CSKA nazvao “pravim čudom“. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Vujošević nije propustio priliku da kritikuje javnost, kao i predstavnike medija pošto se njegovom timu nakon dva poraza od Moskovljana u grupnoj fazi nametao imperativ pobede nad timom koji ima budžet od 60 miliona evra.

“Jako sam presrećan i zadovoljan. Ne treba pričati koliko je CSKA velik tim i klub, počevši od toga da je njihov budžet 60 miliona evra. Moji momci nastavljaju da prave čude, nakon plasmana u TOP 16 sa svim finansijskim problemima, povredama… Publika to odlično prepoznaje, bez obzira na to kako se utakmice tumače u medijima. Ne znam iz kog razloga se Partizanu nameće imperativ da smo morali da pobedimo CSKA posle dva poraza. U medijima pišu kako oni dolaze bez važnog igrača, a pritom niko ne spominje da smo mi odavno bez Vestermana, Bertansa, ne znam zašto je to tako “ rekao je Vujošević i dodao:

“Publika je bila fantastična i verujem da bi uz objektivnije najavljivanje utakmice bila ispunjena do poslednjeg mesta. Mi branimo boje kluba, svoje poštovanje i čast, ali istovremeno i grad Beograd i našu zemlju, a s druge strane nije nam uzvraćeno na isti način. Čestitam i ekipi CSKA na fantastičnoj sportskoj borbi, Teodosić se borio kao nikad, bacao za svaku loptu. Bila je ovo sjajna košarkaška predstava“ rekao je Vujošević.

Trener CSKA Etore Mesina očekivao je da će se Partizan braniti u poslednjem napadu, a Vujošević je otkrio i zašto.

“Odlučio sam da na kraju postavim odbranu 1-3-1 na kraju, verovao sam da ćemo se odbraniti iako moje ekipe najčešće prave faulove u takvim situacijama. Pored toga, verovao sam da će pre svirati njima faul, nego nama u onom preostalom delu nakon toga.

“Bogdanović je odigrao fantastičan meč, naročito drugo poluvreme. Takođe i Milutinov… Ipak, možda ću zvučati čudno, ali moram da kažem da možemo da igramo još bolje nego večeras“, istakao je Vujošević.

hotsport.rs

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“povezane“ horver=“horizontalne“ ]

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter