0
Fudbal

(Ne)moguća misija – Zvezda za Lukovića mora da izdvoji skoro milion evra?!

Objavljeno: 17.01.14 u 21:36

Aleksandar Luković je dobio dozvolu od ruskog Zenita da pregovara sa Crvenom zvezdom, ali je istovremeno crveno-bele uslovio nemogućom misijom potraživanje plate od 900.000 evra do kraja sezone.

lukovic

Naime, Luković nema ništa protiv da se vrati na Marakanu, ali pod uslovom da mu Zvezda isplati još pet plata po postojećem ugovoru sa ruskim klubom, što iznosi oko 900.000 evra.

Podsetimo, Luković je napomenuo da se nalazi u istoj situaciji kao i Miloš Ninković pre godinu dana, kad ga je Dinamo Kijev poslao u Evijan, umesto, kako je on želeo, na Marakanu.

Luković je istakao “da ne očekuje da Zvezda pokrije njegov ugovor sa Zenitom“, već da beogradski klub uz pomoć Gasproma ili nekog drugog sponzora pronađe potreban novac.

Velika želja čelnika crveno-belih i dalje je daleko od Marakane. Na potezu je zajednički sponzor Gasprom ili neki drugi sponzor.

hotspor.rs/Novosti

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“povezane“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter