0
Domaći fudbal

Luković na potezu

Objavljeno: 16.01.14 u 10:39

Tokom jučerašnjeg dana bilo je nekoliko oprečnih informacija u vezi sa odlaskom Aleksandra Lukovića iz Zenita odnosno njegovog eventualnog dolaska u Crvenu zvezdu.

trabzon-za-lukovica-nudi-dva-miliona

Prema poslednjim informacijama do kojih je došao B92 klub iz Sankt Peterburga je dozvolio srpskom internacionalcu da pregovara sa crveno-belima odnosno postignut je dogovor u vezi sa tim koliko novca će Luković dobiti za preostali deo ugovora koji mu ističe predstojećeg leta.

Naime, Zenit je pristao da Lukoviću ispalti polovinu novca koji je prema ugovoru dužan da mu da plus premije u slučaju dobrih rezultata ekipe pa se sada postavlja pitanje da li će iskusni defanzivac pristati da se odrekne značajne sume novca pošto je jasno da Zvezda ne može da mu ponudi više od nekoliko desetina hiljada evra.

Kada je u pitanju mesto štopera koje je deficitarno u Crvenoj zvezdi opcije su Ognjen Vranješ, koji je najbliži dolasku u Zvezdu i Bojan Miladinović, dok u vezi Dina Drpća koji se sam nudio na Marakani uopšte i ne razmišljaju.

hotsport.rs/B92

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter