0
Domaći fudbal

FOTO: fknapredak.rs

Lalatović: Čast i privilegija biti trener Napretka (VIDEO)

Objavljeno: 17.01.14 u 19:50

Fudbalski klub Napredak promovisao je u petak Nenada Lalatovića kao novog šefa stručnog štaba, a dosadašnji trener Voždovca istakao je da mu je čast što je dobio priliku da predvodi kruševačkog superligaša.

FOTO: fknapredak.rs
FOTO: fknapredak.rs

“Došao sam u veliki klub, sa velikom tradicijom, meni je velika čast što sam došao ovde. Napredak je uz Zvezdu i Partizan najorganizovaniji klub, koji vode jako sposobni ljudi, koji imajusvoj plan i cilj. Odluka je bila laka“, rekao je Lalatović, a prenosi sajt kluba.

On je na klupi nasledio Nenada Milovanovića koji je klub napustio nezadovoljan činjenicom da je klub dozvolio da proda Mirosavljevića i Bojića bez adekvatnih zamena. Uprkos tome, Lalatović ima jasan cilj – opstnak.

“Naš cilj je da u ovoj polusezoni ostanemo u ligi. Iako su mnogi sumnjali, odlaskom Bojića i Mirosavljevića u ove igrače, i mislili da možda ne možemo da izborimo opstanak, ja verujem u kadar i siguran sam da uz dva pojačanja neće biti doveden u pitanje opstanak u ligi“, rekao je Lalatović i za kraj dodao:

“Čast mi je i privilegija što ću biti trener Napretka iz Kruševca. Napredak je jedan dobar, organizovan klub, imaju sjajne navijače. Ja sam siguran da će navijači Napretka ove polusezone biti zadovoljni, i ono što je moj cilj je da uzmemo više bodova nego što je Napredak uzeo jesenas“, zaključio je Lalatović.

hotsport.rs

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“povezane“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter