0
Evrokup

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Slaba odbrana, nedostajalo nam energije

Objavljeno: 15.01.14 u 20:59

Crvena zvezda Telekom poražena je na gostovanju u Rusiji u drugom kolu L grupe Evrokupa, a trener Dejan Radonjić smatra da je uzrok poraza nedovoljno agresivna igra u odbrani.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nižnji Novgorod je posle trijumfa u Atini protiv Panionisa, pobedom nad Zvezdom zauzeo prvo mesto u grupi.

“Nižnji je pokazao da poseduje veliki kvalitet. To je odličan tim, veoma dobro ukomponovan sa sjajnim pojedincima. I pre dolaska u Rusiju znali smo da nas očekuje veoma snažan rival i težak meč i to se obistinilo. Bili su veoma raspoloženi i pružili su veoma dobru igru. Njihovi visoki igrači su nam zadali dosta problema u šutu spolja, a imali su i visok procenat realizacije za tri poena“, rekao je Dejan Radonjić i dodao:

“Odbrana nije bila na zadovoljavajućem nivou. Nadali smo se da ćemo posle solidne igre u prvih 20 minuta biti u mogućnosti da u nastavku podignemo nivo agresivnosti, ali to se nažalost nije dogodilo. Nismo imali potreban nivo energije kako bismo savladali veoma kvalitetnu ekipu Nižnjeg kojoj čestitam na pobedi“, zaključio je Radonjić.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“povezane“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter