0
Fudbal

Blizanci na pragu odlaska iz Mančester Junajteda

Objavljeno: 14.01.14 u 20:13

Dva beka i dva brata blizanca, Fabio i Rafael, narednog leta bi mogli da napuste „Old Traford“, prema izjavi njihovog agenta.

Fabio i Rafael

Braća su došla direktno iz Brazila u redove „Crvenih đavola“ još 2008. godine, ali nisu uspeli da opravdaju potencijal koji im je pripisivan. Fabio je uglavnom bio na pozajmicama, dok je Rafael uspeo da stigne do prvog tima prošle sezone, ali ove ima dosta problema sa povredama.

„Ne znam ništa o njihovom odlasku u januaru, to su samo spekulacije koje mediji proizvode, oni ostaju u Junajtedu. Za naredno leto je već druga priča, vrlo verovatno će napustiti klub“, rekao je njihov agent Kasijano Pereira za Kalčomerkato.

Fabio je ove sezone upisao samo tri nastupa, ali je uspeo da dobije crveni karton, dok je Rafael nastupio na devet mečeva u Premijer ligi ove sezone, što je značajno manje nego minule pod vođstvom Ser Aleksa Fergusona.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter