0
Evrokupovi

Ronaldo i Mesi nisu glasali jedan za drugog, trka za Zlatnu loptu nikad gušća

Objavljeno: 13.01.14 u 21:21

Iako su uoči i nakon svečane ceremonije u Cirihu, Kristijano Ronaldo i Lionel Mesi imali samo međusobne reči hvale, glasovi u izboru za Zlatnu loptu ipak potvrđuju da između Portugalca i Argentinca ipak vlada netrpeljivost. 

Ronaldo Zlatna lopta

Naime, za Ronalda, kapitena portugalske reprezentacije najbolji u prošloj godini bili su – Radamel Falkao, Geret Bejl i Mesut Ozil, dok je Mesi kao kapiten Argentine glasao za svoje klupske drugove – Ćavija, Inijestu i Nejmara.

Nakon ceremonije u Cirihu, Mesi je čestitao Ronaldu na osvojenoj nagradi.

“Samo mogu da čestitatam Ronaldu, imao je odličnu godinu i zaslužio je ovu nagradu. Takođe, čestitam i Riberiju, kome je malo nedostajalo da se popne na vrh. Što se tiče Ronaldovih suza, mogu da ih razumem, to su posebne emocije“, rekao je Mesi.

Portugalac je od novinara čuo Mesijeve pohvale i odgovorio u istom tonu.

“Mesijeve čestitke?! On je jedan od najboljih igrača na svetu igrača. Izuzetno ga poštujem“, rekao je Ronaldo.

Inače, prema zvaničnoj statistici, Ronaldo je nagradu odneo sa 27,99 odsto glasova, Mesi je osvojio 24,72, a Riberi 23,36.

Ibrahimović je završio kao četvrti najbolji igrač sa 5,29% glasova, Nejmar peti sa 3,17, i kao šesti igrač sveta proglašen je Inijesta sa 2,08% glasova.

hotsport.rs

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“povezane“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter