in , ,

Kristijano nije mogao da zaustavi suze: Hvala svima, jako sam želeo Zlatnu loptu!

Nakon što je posle 2008. godine po drugi put proglašen za najboljeg igrača sveta, Kristijano Ronaldo je u vidno emotivnom i posebnom trenutku u suzama izrazio zadovoljstvo zbog dobijanja Zlatne lopte.

Ronaldo Zlatna lopta

Iako nije osvojio nijedan trofej, Ronaldo je u prošloj godini postigao neverovatnih 69 pogodaka, a sa četiri gola protiv Švedske, u baražu za Svetsko prvenstvo u Brazilu, praktično je sam odveo Portugal na Mundijal.

“Pre svega želim da se zahvalim svim svojim sagračima, svim ljudima iz Real Madrida i portugalske reprezentacije, jer da nije bilo njih, ni ja danas neh bio ovde. Presrećan sam, izuzetno sam želeo ovu nagradu. Svi znate koliko je teško pobediti u ovoj konkurenciji. Takođe, ovu nagradu posvećujem Euzebiju, žao mi je što nije mogao sa mnom da proslavi ovu nagradu“, rekao je Ronaldo i dodao:

“Ovo je izuzetno emotivan trenutak za mene, želim da se zahvalim i svojoj devojci, svom sinu, svim mojim bliskim prijateljima što su bili uz mene. Izvinjavam se ako sam nekog zaboravio, ali ovo je poseban i emotivan trenutak za mene“, rekao je Ronaldo koji je u nekoliko navrata tokom izlaganja zastao zbog suza.

hotsport.rs

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“povezane“ horver=“horizontalne“ ]

 

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Najbolji je – Kristijano Ronaldo!

Zlatna lopta: Nagrada za ‘ispalu’ godine ide Nejmaru! (VIDEO)