0
Evrokupovi

Kristijano nije mogao da zaustavi suze: Hvala svima, jako sam želeo Zlatnu loptu!

Objavljeno: 13.01.14 u 20:23

Nakon što je posle 2008. godine po drugi put proglašen za najboljeg igrača sveta, Kristijano Ronaldo je u vidno emotivnom i posebnom trenutku u suzama izrazio zadovoljstvo zbog dobijanja Zlatne lopte.

Ronaldo Zlatna lopta

Iako nije osvojio nijedan trofej, Ronaldo je u prošloj godini postigao neverovatnih 69 pogodaka, a sa četiri gola protiv Švedske, u baražu za Svetsko prvenstvo u Brazilu, praktično je sam odveo Portugal na Mundijal.

“Pre svega želim da se zahvalim svim svojim sagračima, svim ljudima iz Real Madrida i portugalske reprezentacije, jer da nije bilo njih, ni ja danas neh bio ovde. Presrećan sam, izuzetno sam želeo ovu nagradu. Svi znate koliko je teško pobediti u ovoj konkurenciji. Takođe, ovu nagradu posvećujem Euzebiju, žao mi je što nije mogao sa mnom da proslavi ovu nagradu“, rekao je Ronaldo i dodao:

“Ovo je izuzetno emotivan trenutak za mene, želim da se zahvalim i svojoj devojci, svom sinu, svim mojim bliskim prijateljima što su bili uz mene. Izvinjavam se ako sam nekog zaboravio, ali ovo je poseban i emotivan trenutak za mene“, rekao je Ronaldo koji je u nekoliko navrata tokom izlaganja zastao zbog suza.

hotsport.rs

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“povezane“ horver=“horizontalne“ ]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter