0
Fudbal

Englezi tvrde: Vidić ide u Istanbul

Objavljeno: 13.01.14 u 13:10

Kapiten i jedan od najboljih igrača Mančester Junajteda u protekloj deceniji, Nemanja Vidić, definitivno će promeniti sredinu narednog leta. Nakon govorkanja o prelasku u Barselonu, engleski mediji su pronašli novog favorita za budući dom srpskog fudbalera.

Nemanja Vidić

Nemanja Vidić će od leta karijeru nastaviti u turskom Galatasaraju, gde će se pridružiti asovima poput Drogbe i Snajdera, prenosi Dejli Mejl. Uprkos tome što Galata trenutno nema status poput Barselone ili Milana koji se interesuju za Srbina, Nemanju bi put Turske odvela sjajna finansijska ponuda turske ekipe. Vesli Snajder trenutno zarađuje čak 5,4 miliona funti godišnje, dok je Drogba nešto „skromniji“ pa zarađuje 3,3 miliona. Nemanja bi svakako bio u njihovom rangu, pa bi mogao dobro da unovči svoju reputaciju i kvalitet.

Ugovor sjajnog defanzivca ističe na leto, pa bi Galata prošao bez obeštećenja engleskom klubu a Englezi čak tvrde da je Vidić već potpisao predugovor sa turskom ekipom.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter