0
Evropske lige

Tinejdžer dao četiri gola Milanu! (VIDEO)

Objavljeno: 12.01.14 u 22:39

Možda je to već bilo poznato, možda ne, ali Alegriju su odbrojani dani na klupi Milana. Višestruki prvak Evrope poražen je rezultatom 4:3 od ekipe Sasuola, a sva četiri pogotka postigao je mladi Domeniko Berardi.

Domeniko Berardi

Milan je ekspresno poveo sa 2:0 golovima Robinja u 9. i Balotelija u 13. minutu ali se onda dogodilo čudo. Pomenuti Berardi je do kraja prvog poluvremena postigao 3 gola (15, 28 i 41. minut) i preokrenuo rezultat na neverovatan način.

Samo što se nastavio meč, Berardi postiže i četvrti gol na meču i to u 47. minutu za 4:2 i potop Milana. Pokušavali su „Rosoneri“ na sve načine da izvuku makar bod, a jedino što su uspeli je gol Montoliva u 86. minutu za konačnih 4:3.

Inače, Domeniko Berardi ima svega 19 godina, trenutno je na pozajmici iz Juventusa, jedan je od najtalentovanijih mladih fudbalera u Italiji i trenutno ima više golova od Balotelija ove sezone.

Sasuolo je tako stigao do 16. pozicije na tabeli sa 17 osvojenih bodova, te prekinuo niz od četiri poraza, dok je Milan ostao na 11. poziciji sa 22 osvojena boda.

Pogledajte golove novog fudbalskog čuda:

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter