1
Domaći fudbal

Tata odveo sina (VIDEO)

Objavljeno: 12.01.14 u 12:59

Ogromna medijska „galama“ koja se podigla oko dolaska Milana Gašića na probu u Crvenu zvezdu, ali pre svega pritisak navijača u vidu grafita koji se pojavio na spoljnom zidu zapadne tribine Marakane – „Partijska deca, leteće na keca“, na kraju su urodili su plodom.

Milan Gašić

Otac mladog fudbalera Bratislav Gašić, koji tvrdi da je jedan od potpredsednika kluba Nebojša Čović dozvolio da njegov sin dođe na probu, saopštio je okupljenim novinarima ispred našeg najvećeg stadiona da Milan napušta pripreme.

„Ništa nismo tražili od Crvene zvezde, Milan je došao samo na probu. Na spisku pozvanih igrača ga nije bilo jer se pojavio tek tog jutra, bez ugovora, bez ičega. Trebalo je samo da bude u pitanju proba, ali odlazimo posle negativnih reakcija javnosti“ – rekao je Gašić senior, gradonačelnok Kruševca i potpredsednik Srpske napredne stranke.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

  1. U čemu je problem da neko dođe odradi trening i pokaže šta ima … pa onda nek trener razmišlja jel vredi da ostaje još koji trening ! Pa moj drugar je pijan u 2 ujutru po Novom Sadu tražio kopačke da pozajmi jer mora da bude u 8 na probi u Zvezdi pre par godina … Dečko je dobar fudbaler al u glavi mu malo varniči 😉 Svakom treba dati šansu pa bar mi imamo iskustva sa tim što nisu dobili šansu u zvezdi a sad vrede silne milione !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter