0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Džajić: Pa šta, ako je neko sin političara ne može da igra u Zvezdi?

Objavljeno: 12.01.14 u 12:17

O slučaju Milana Gašića, mladića koji se na iznenađenje svih pojavio na prozivci Crvene zvezde, već smo pisali, ali svakako je zanimljivo čuti šta o svemu imaju da kažu predsednik Dragan Džajić i trener Slaviša Stojanović.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Vi odmah da je po političkoj liniji!? On nije naš igrač, došao je na probu, ima to pravo. Doveo ga je menadžer. Zovite me da pitate za njega ako postane Zvezdin igrač… Pa šta sad?! Ako je neko sin pevača, glumca ili političara, on ne može da igra u Zvezdi“ – izjavio je Džajić prilično nemušto za Alo.

Da ni nejmu nije jasno otkud Gašić među igračima koji će prve nedelje trenirati sa prvotimcima svedoči i izjava trenera Slaviše Stojanovića.

„Meni je rečeno da probam tog igrača i ova prva sedmica i služi za probu. Ja ću da ga probam, videćemo. Ništa više nemojte da me pitate o toj temi“ – bile su Stojanovićeve reči

O fudbalskim „kvalitetima“ svog sina govorio je naravno otac Bratislav Gašić, gradonačelnik Kruševca i potpredsednik Srpske napredne stranke.

„Milan je bio u Napretku do pre dve godine, a onda je otišao u Zemun. Pre pola godine se povredio i od tada je na pauzi. Sada želi da pokuša, došao je na probu u Zvezdu. Nije došao preko veze, nego preko menadžera, kao i svi ostali. Neće biti na teretu crveno-belima ni dinara. Studira na „Megatrendu“ u Beogradu, druga je godina i sam plaća stan“ – rekao je Gašić stariji.

Iako su mnogi po otkrivanju celog slučaja da je glavni akter svega jedan od potpredsednika kluba Slaviša Kokeza ovaj je u izjavi za Blic potvrdio da nema pojma o kome se radi i da je tokom nedelje bio u inostranstvu. Kokeza je takođe dodao da će se o svemu raspravljati već na sledećoj sednici Upravnog odbora.

Šta o svemu misle navijači dovoljno govori grafit koji je osvanuo na zidu zapadne tribini Marakane na kojem se kaže „Partijska deca leteće na keca“.

hotsport.rs/alo.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter