4
Domaći fudbal

Zvezda dovela neočekivano pojačanje (FOTO)

Objavljeno: 11.01.14 u 17:00

Još jedan u nizu neverovatnih događaja pokazuje da je Crvena zvezda daleko od ozbiljnog kluba kakav je nekada bila. Pravo niotkuda na prozivci trenera Slaviše Stojanovića u svlačionici se pojavio i malo poznati Milan Gašić.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Na fotografiji fudbalera Zvezde sa prozivke pred pripreme za prolećni sezone, nalazi se i 20-ogodišnji Gašić, čija fudbalska biografija ne zaslužuje veliku pažnju. Naravno, odmah se krenulo sa istraživanjem ko je, odakle je i ko ga je doveo da trenira sa prvotimcima kluba sa ’Marakane’.

I dobijen je odgovor koji je potpuno karakterističan za naše podneblje i naš mentalitet. Naime, Milanov otac Branislav je potpredsednik Srpske napredne stranke i gradonačelnik Kruševca, pa je uz pomoć svojih veza sinu omogućio ovakve privilegije.

Milan Gašić

Milan će samo trenirati sa Zvezdom, ali i to predstavlja krajnju neozbiljnost čelnika crveno-belih.

Neretko navijači Crvene zvezde i Partizana na tribinama konstatuju da danas „svako može da igra za njihov klub“ ali u tim trenucima ta fraza ne predstavlja bukvalno shvatanje. Čini se da je sada zaista tako.

hotsport.rs

0
0

4 Komentara

  1. voleo sam zvezdu i kleo se u nju…..ovo je jos jedna sramota…..čović,toncev i ostali svi iz kluba….dok ste u klubu za mene zvezda vise ne postoji….P.S.kako vas BRE nije sramota a SNS neće dobiti više glas od mene…..fuuuuuuj

    0
    0
    Odgovori
  2. aloooo debili sta vi radite to koji milan bolime bas kurac sto mu je cale u tuj smrdljivoj stranci vi treba da dovodite prava pojacanja a ne ovo sramota…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter