0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Presudila odbrana, nisam zadovoljan igrom

Objavljeno: 11.01.14 u 22:01

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić nije zadovoljan igrom svoje ekipe u pobedi nad Radničkim, ali je pohvalio odbranu u samom finišu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Zvezda je do važne pobede došla nakon uzbudljivog susreta u kom je tri i po minuta pre kraja imala osam poena zaostatka, ali je u finišu uspela da preokrene.

“ Nisam zadovoljan igrom. Bilo je puno grešaka uz slabu koncentraciju, a napad je bio dosta konfuzan. Presudila je neizvesna završnica sa našom čvrstom odbranom, a u napadu smo praktično sve uspeli da realizujemo. Znao sam da će Radnički biti motivisan da nas savlada. Bilo je očekivano da ne budemo na nivou zbog teškog ritma, ali i kvalitetnog protivnika, a da je i Radnički slavio bilo bi zasluženo“, rekao je Radonjić, koji se potom osvrnuo na manju minutažu Marjanovića i Šilba.

“Marjanović je već na startu zaradio dve lične greške, a nešto što je bila naša ideja nije se moglo koristiti. Kasnije je Radnički igrao sa nižom postavom, Bobi je je potom napravio i treću liučnu grešku i utakmica se jednostavno tako razvijala da sam smatrao da treba da igraju nešto pokretljiviji igrači. Što se tiče Šilba, u prethodnom periodu nije igrao na nivou sa kojim bih ja bio zadovoljan, pa je iz tog razloga minutaža bila manja večeras“, zaključio je Radonić.

hotsport.rs/kkcrvenazvezda.rs

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“povezane“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter