0
AdmiralBet ABA Liga

Nikolić: Zvezda zasluženo lider, čestitam svojim momcima na borbi

Objavljeno: 11.01.14 u 23:05

Trener košarkaša Radničkog Miroslav Nikolić čestitao je svojim igračima na dobroj partiji i velikoj borbi, a navijačima poručio da je njegovim momcima potrebna podrška na svim mečevima, a ne samo kada gostuju Crvena zvezda i Partizan.

Muta Nikolić

Kragujevčani su u finišu meča bili nadomak pobede nad Crvenom zvezdom, ali su tri minuta pre kraja ispustili prednost od osam poena.

“Protiv Crvene zvezde i Partizana hala je puna, ali nama ovakva podrška treba i protiv ostalih ekipa. Neću da se vadim na umor, čestitam momcima na borbi. Nisam se nadao da ćemo se boriti ovako i da ćemo biti u situaciji da dobijemo jaku Crvenu zvezdu koja je mnogo bolja ekipa. Igrala je tri utakmice kod kuće, odmornija je, dok smo mi putovali u Široki Brijeg, a zatim imali problema sa letovima na povratku iz Ukrajine. Uprkos svemu, smogli smo snage da se nosimo sa kvalitetnim protivnikom“, rekao je Nikolić.

hotsport.rs/kkradnicki.rs

[povezaneVestiEmbed naslov1=““ levo=“da“ povradio=“povezane“ horver=“horizontalne“ ]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter