0
Košarka

Lučić mora na operaciju

Objavljeno: 11.01.14 u 11:21

Nekadašnji košarkaš Partizana, Vladimir Lučić, prolazi kroz jedan od najtežih perioda u svojoj karijeri zbog mnogobrojnih problema sa povredama.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Od kako je prešao u Valensiju, Lučić kuburi sa povredama koje su ga i omele da od samog starta bude sa ekipom. Najpe je imao problema sa bolom u leđima, a sada će morati da operiše skočni zglob leve noge koji ga takođe muči već duže vreme.

U društvu lekarskog tima Valensije, srpski reprezentativac je u petak bio u Barseloni i posetio specijalistu za ovaj tip povrede, koji je kao najbolje rešenje predložio operativni zahvat. Tom prilikom zakazan je i termin hirurške intervencije, za prvi naredni utorak.

Nakon operacije Lučiću predstoji nova pauza od dva do tri meseca. Podsetimo, srpski košarkaš je još u oktobru prošle godine povredio zglob, koji je vrlo brzo otekao i naterao ga na pauzu. Prilikom povratka na parket, početkom decembra, Lučić je i dalje osećao bol i na kraju će morati da bude operisan, jer nije mogao normalno da trenira i igra utakmice.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter