0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Škuletić potpisao za Partizan (FOTO)

Objavljeno: 10.01.14 u 15:13

Posle nekoliko prazničnih i neradnih dana u taboru šampiona, petak je označio početak aktivnosti vezanih za prelazni rok, koji formalno počinje 20. januara. Ipak, crno-beli su bili vredni i od danas su  jači za doskorašnjeg  igrača Vojvodine – Petra Škuletića.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Škuletić (29.6.1990. 193 cm, 87 kg) je „povratnik“ među crno-bele, pošto je prošao kroz Omladinsku školu Partizana, da bi se kasnije „kalio“ u Teleoptiku, Lasku iz Linca, Zeti, Radničkom iz Niša i Vojvodini. Zaobilaznim putem, Škuletić se konačno vratio u klub koji mu je na srcu od najmlađih dana i spreman je da pokaže svoje vrhunske golgeterske kvalitete. Ugovor je potpisao na četiri godine, a odabrao je dres sa brojem 32.

Promocija novog pojačanja obavljena je danas, a akviziciju šampiona u prvoj liniji napada, medijima je predstavio sportski direktor Albert Nađ.

Za razliku od Škuletića koji je jedva dočekao priliku da se vrati u Partizan Branislav Trajković nije bio zadovoljan uslovima koje su mu ponudili crno-beli te je odbio da potpiše ugovor iako je Vojvodina bila zadovoljna obeštećenjem koje su crno-beli bili spremni da plate.

hotsport.rs/partizan.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter