0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Zvezda pokrenula motore, Džajić spušta loptu (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 10.01.14 u 10:57

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su danas pripreme za prolećni deo sezone u kojem će pokušati da prekinu šestogodišnju dominaciju Partizana i konačno osvoje šampionsku titulu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ipak, uprkos velikim željama i očekivanjima navijača predsednik crveno-belih Dragan Džajić poručio je da ishod šampionske trke neće sudbonosno uticati na klub.

„Imamo šansu da budemo prvi, jer nam Partizan beži samo jedan bod, ali ne bih rekao da nam je polusezona koja sledi sudbonosna“ – rekao je Džajić novinarima na Marakani.

On je rekao da će svi igrači koji su važni za tim ostati u ekipi.

„Stvorila se loša atmosfera oko Daude, koja nije bila potrebna ni nama ni njemu. Zna se moj stav da može da ide svako ko ne želi da igra i remeti atmosferu u klubu, ali što se njega tiče stekao sam utisak da želi da ostane. Kada je u pitanju Luković on ide u Rusiju na razgovore sa rukovodstvom Zenita i videćemo šta će biti“ – poručio je Džajić.

Treneru Slaviši Stojanoviću javila su se danas 34 igrača, svi osim Đorđa Rakića koji se još uvek oporavlja od povrede i trenutno je na pregledima u Nemačkoj.

Crvena zvezda prvu utakmicu u drugom delu sezone igra 23. februara protiv Javora na Marakani.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter