0
Evropske lige

Miha nahvalio Ljajića

Objavljeno: 10.01.14 u 16:03

Uprkos svim problemima koji su postojali između Siniše Mihajlovića i Adema Ljajića kada je mladi stručnjak bio selektor Srbije aktuelni trener Sampdorije nakon poraza svog tima od Rome u meču osmine finala Kupa Italije nije štedeo komplimente na račun nekadašnjeg fudbalera Partizana.

ljajic-mihajlovic

„Ljajić je odličan fudbaler koji je u poslednje vreme dosta napredovao. Još uvek ne uspeva u potpunosti da iskoristi sve šanse koje mu se pružaju štosam mu govorio i dok sam bio selektor. Podsećame na Havijera Pastorea kada je on bio mlađi. Ljajić ima sve kvalitete da postane vrhunski fudbaler“ – kazao je Mihajlović nakon sinoćnjeg meča.

Podsećamo da mladi vezista nije bio pozivan u reprezentaciju pošto nije želeo da se pridržava potpisanog ugovora odnosno tačke vezane za pevanje himne, ali i da su on i Mihajlović vrlo dobro sarađivali u vreme kada su obojica bili u Fiorentini.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter