0
Evroliga

Evroliga: Real nepobediv uprkos sjajnom Ercegu, Panatinaikos srušio Kuću

Objavljeno: 10.01.14 u 22:27

Poslednja dva meča drugog kola druge faze Evrolige odigrana su večeras u Španiji a domaći timovi imali su polovičan učinak.

Evroliga

Real Madrid je nastavio da niže pobede a poslednji „skalp“ u nizu pripada ekipi turskog Galatasaraja koji je u Madridu poražen sa 89:84. Pobeda domaćeg tima bi bila i ubedljivija da poslednju deonicu nisu izgubili sa devet poena razlike. Najefikasniji u pobedničkom timu bio Kerol sa 15 poena, po 14 su ubacili Rejes, Rodrigez i Sloter, poen manje je imao Darden a dvocifren sa 10 poena bio je i Ljulj. Najbolji u turskoj ekipi a i na čitavom meču bio je Zoran Erceg sa 24 poena, 5 asistencija i 4 skoka ali to nije bilo dovoljno. Dobar je bio i Mačvan sa 12 poena i 11 skokova.

Laboral Kuća je na domaćem terenu poražena rezultatom 72:64 od grčkog Panatinaikosa. U pobedničkom timu istakao se Lazme sa 20 poena, Diamantidis je dodao 12 a Gist i Kari po 10. Domaći tim je predvodio Pleis sa 17 poena.

Izveštaj sa prva dva meča danas u kojima su Srbi imali zapažen učinak možete pročitati ovde.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter