0
Evroliga

Evroliga: Srbi vodili CSKA do pobede

Objavljeno: 10.01.14 u 21:06

Odigrana su prva dva meča dana u najprestižnijem evropskom košarkaškom takmičenju. CSKA je lagano savladao Žalgiris u Moskvi, dok je Unikaha u gostima savladala Efes.

Evroliga

CSKA je sjajnom prvom i trećom deonicom lako prelomio meč sa Žalgirisom i na kraju upisao pobedu rezultatom 77:62. Najefikasniji u pobedničkom timu bio je Fridzon sa 15 poena, Teodosić je dodao 11 uz samo jedan promašaj iz igre, Krstić je imao 12 poena i 6 skokova, dok se Micov iz tri pokušaja nije upisao u strelce. Najefikasniji na čitavom meču bio je Dentmon iz Žalgirisa sa 22 poena i 7 uhvaćenih lopti.

U meču igranom u Turskoj Unikaha je savladala domaći Anadolu Efes rezultatom 74:72 u neizvesnoj završnici, a pre svega zahvaljujući preokretu u poslednjoj deonici u kojoj je domaći tim ubacio svega 13 poena. U pobedničkom timu Zoran Dragić je ubacio 17 poena, Tulson poen manje a Štimac je bio jako dobar sa 11 poena i 4 skoka. Kod Efesa Hupson je ubacio 15 poena, Savanović je imao 11 a Bjelica 9 poena.

U toku je meč u Španiji između Laboral Kuće i Panatinaikosa kao i meč u kojem Real dočekuje Galatasaraj sa namerom da produži niz nepobedivosti.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter